ACT2


PREVENT

Functionele Flexibiliteits-Programma's Korting: nu voor 9,95 euro ipv 19,95 euro

Op deze pagina kan u terecht voor een reeks educatieve en functionele programma's.
Beschik je over een paypal-account, dan ontvang je het programma meteen in je mailbox via een paypal download-link. Indien niet, dan sturen we je het educatieve programma op via e-mail.


Wat zijn 'Functionele Programma's'?

We onderscheiden ons van de klassieke trainingsprogramma's door het 'functionele' aspect dwz. dat al onze programma's gemaakt zijn in functie van je 'taak'. Voorbeelden van 'taken' zijn voetballen, golven, lopen of bv. kinderen tillen, je job/dagtaak beter uitvoeren ea.

video: stabilisatietraining voor voetbal

Een functioneel programma zal aangepast zijn aan de specifieke bewegingen en opdrachten die het lichaam moet uitvoeren tijdens deze 'taak'. Dat wil zeggen dat een functioneel programma er voor een golver anders zal uitzien dan voor een tennisser. We gaan onze functionele programma's opsplitsen in een stretch of flexibiliteitsgedeelte ... en een krachtgedeelte. Beide zullen je prestaties verhogen en je beschermen tegen overbelasting en/of letsels.

Artikel: 'Blessurepreventie en krachttraining door mobiliteit en flexibiliteit', door Willem Timmermans.
Gepubliceerd in de maart 2011 editie van Dug-Out, professioneel voetbalmagazine, klik hier voor een deel van het artikel.
Dug-out bestellen

Wat zijn 'Functionele Stretchprogramma's'?

Wat is jouw sport of 'taak' en hoe ziet jouw specifieke 'flexibiliteitsprogramma' eruit? Lijkt het op je taak of is het erg algemeen? Welke stretchingen en bewegingen doe je bv. in je opwarming en waarom?

Functionele stretchprogramma's zijn specifiek gericht op jouw sport, taak of aktiviteit en je zal meteen herkennen waarom. Ze houden rekening met de bewegingen die je nadien moet doen en bereiden je lichaam optimaal voor op wat komen gaat.
Functionele stretchprogramma's zullen niet alleen het lichaam optimaal voorbereiden maar zijn meteen een uitstekende vorm van blessurepreventie. Door het zenuwstelsel en de beweeglijkheid te prikkelen zullen deze ook de prestaties verbeteren.
Omdat flexibiliteit de basis is van de krachtsontwikkeling, zijn onze 'functionele stretchprogramma's' steeds opgenomen bij de 'functionele krachtprogramma's. Gelieve daar rekening mee te houden bij je keuze.

Functioneel stretchen voor jeugdvoetballers

Wat zijn 'Functionele Krachtprogramma's'?

Wat is jouw sport of 'taak' en hoe ziet jouw specifieke 'krachtprogramma' eruit? Lijkt het op je taak of is het erg algemeen? Welke bewegingen doe je in je training en waarom?

Functionele krachtprogramma's zijn specifiek gericht op jouw sport, taak of aktiviteit en je zal meteen herkennen waarom. Ze houden, net als de stretchprogramma's, rekening met de bewegingen die je in je sport of aktiviteit moet doen en bereiden je lichaam optimaal voor op de beste prestaties. Door het natuurlijke en logische aspect van de bewegingen heb je minder kans op overbelasting of andere letsels.

video: stabilisatietraining voor voetbal

Functioneel trainen is in onze regio nog niet zo erg bekend maar zal langzaam meer en meer zijn doorbraak krijgen omwille van de logica die erachter zit. Het vergt wel een uitstekende kennis van de biomechanica en andere systemen in ons lichaam. Om die reden kiezen we voor educatieve programma's zodat je meer inzicht krijgt in het menselijk bewegen, trainen en zelfs revalideren.
Onze 'functionele krachtprogramma's' starten steeds vanuit de 'functionele stretchprogramma's', omdat flexibiliteit een belangrijke factor is bij de krachttraining.

Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden en we werken hard aan de uitbreiding van het aanbod. Geef ons gerust een seintje als je vragende partij bent in een bepaalde 'topic'.
Wat kunnen we leren van de Cybex-test bij (prof)voetballers? Of niet leren?
Stabilisatietraining voor voetballers...anders bekeken.Het 'functionele' krachtprogramma voor voetballers en voetbaltrainers: 'PRO'

Dit gedetailleerde functionele krachtprogramma is een uitstekende handleiding voor de voetballer, zijn of haar trainer maar ook voor de hersteltrainer en therapeuten actief in het voetbal.
We starten vanuit het 'functionele stretchprogramma' (is dus inbegrepen) en bouwen verder op principes van 'Applied Functional Science'. Het educatieve krachtprogramma deelt de meest up-to-date trainingsmethodes en inzichten en is zodanig opgebouwd dat je in staat bent je eigen training samen te stellen ipv. schema's te volgen die meestal niet gepersonaliseerd of aanpasbaar zijn.
Verwacht dus eerder het 'waarom' van bepaalde keuzes dan 'voorgekauwde tabellen' of 'reeksen van oefeningen'. Het is ons persoonlijk doel om jou de kennis en inzichten te geven die je in staat brengen om op een logische en gestructureerde manier je eigen 'voetbal-performance' en/of die van anderen de hoogte in te jagen.

'PRO': Het educatieve programma is zodanig opgebouwd dat je als 'lezer' en 'uitvoerder' ervan begrijpt waarom we bepaalde keuzes maken en hoe je kan 'tweaken' (variëren) in functie van voetbal.
We illustreren de principes en strategieën door praktijkvoorbeelden in de vorm van foto's en korte video's. Om de video's te kunnen bekijken is een online verbinding noodzakelijk.
De inhoud van het 'functionele' krachtprogramma voor voetballers en voetbaltrainers: PRO is bedoeld om onze expertise te delen met gedreven en professionele mensen uit de voetbalwereld, zowel spelers als begeleiders.
Het was (en is) onze uitdaging om het zodanig voor te stellen dat de informatie begrijpbaar is voor 'voetballers' en 'begeleiders' actief op alle niveau's, en we staan met alle plezier klaar om uw vragen te beantwoorden.

Het 'functionele' krachtprogramma voor voetballers en voetbaltrainers: 'PRO' is voor jou beschikbaar aan de prijs van 49,95 euro. Indien je beschikt over een paypal-account kan je het programma meteen 'downloaden na betaling'.
Indien je niet beschikt over een paypal-account kan je bij ons terecht voor de betalingsgegevens. U krijgt dan uw programma via email na ontvangst van je betaling.
Snelle beslissers kunnen op dit moment genieten van onze 'introductie-korting' en het programma aanschaffen voor 29,95 euro ipv 49,95 euro

Mail ons voor de nodige informatie.


Onze service!

 
  • Door het kiezen voor downloadbare programma's hoef je je niet te verplaatsen en kan je met een druk op de knop meteen beschikken over onze uitstekende informatie.
  • Wij staan steeds ter jouwe beschikking voorhulp en verder ondersteuning.
  • Je kan op verschillende plaatsen op onze website beschikken over GRATIS EXTRA's om je te helpen de inhoud te begrijpen.
  • Je kan altijd terecht op onze BLOG voor vragen, lanceren van 'topics' of feedback.
  • We blijven ons bijscholen en geven updates of passen onze programma's aan indien nodig.
  • Al onze programma's en produkten sluiten op elkaar aan zodat je je steeds verder kan ontwikkelen.
  • Wij bieden de mogelijkheid om praktijksessies aan te vragen en te reserveren.
  • Korting: nu onze flexibiliteitsprogramma's voor 9,95 euro ipv 19,95 euro!

The Fat Decimator System


Waarom zou u kiezen voor onderstaande programma's?

Door het educatieve aspect van onze programma's ga je inzicht verwerven in de onderwerpen waarvoor je hebt gekozen. Het aanbod aan voorgekauwde programma's is op dit moment al enorm groot maar we willen ons onderscheiden door ervoor te zorgen dat je effectief de materie begrijpt en dat je het verder kan gaan uitbouwen.

Waarom zou u onze programma's kiezen boven de andere?

'Beweging In Praktijk' en 'Act2Prevent' beschikt door jarenlange ervaring en constant bijscholen over de meest-up-to-date inzichten en kennis die we met alle plezier gaan delen met de mensen die interesse hebben in onze diensten en produkten. Het is ons persoonlijk doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de beste informatie die er is. Onze opleiding in 'Applied Functional Science' aan het Gray-Instituut in Adrian, USA zet ons in een uitzonderlijk positie ivm. blessurepreventie, training en revalidatie. Ons werk is nooit af, en om die reden blijven we verder studeren en zoeken om je de beste inhoud te kunnen leveren die er is.

Je trainer,

Willem Timmermans

Ons huidig aanbod:

Het functionele stretchprogramma voor voetballers en voetbaltrainers


Hoe wordt er momenteel gestretched in voetbal? Statisch? Dynamisch? En welke stretchingen zijn voetbalgericht en in functie van voetbal? Antwoorden op deze en veel andere vragen krijg je in ons 'functioneel stretchprogramma voor voetballers en voetbaltrainers'


Bestel hier je exclusief programma voor 19,95 euro (u krijgt dit na betaling onmiddellijk in uw mail-box). Nu voor 9,95 euro!
Opgelet!!! Het 'functionele stretchprogramma voor voetballers en voetbaltrainers is volledig opgenomen in het 'functionele krachtprogramma voor voetballers en voetbaltrainers'. Moest je dus ook interesse hebben in de krachtsontwikkeling bij voetballers, gelieve dan bij je keuze rekening te houden met dit gegeven.

Heb je (nog) geen paypal account en zou je liever met een overschrijving werken? Geen probleem, stuur ons een mail en we sturen je alle noodzakelijke gegevens door.
Dank je wel!

Aanbeveling:

Hoi Willem,
Ik vind 'het functionele stretchprogramma voor voetballers en voetbaltrainers' zeker de moeite waard. Ik probeer nu ook voor iedere training de mobilizers toe te voegen aan de opwarming. En ik moet zeggen dat ik er voordeel uit haal.
Vele groeten
Jonas Ivens, profvoetballer FC Groningen, Nederland

Meer weten over voetbalopleidingen?

Het 'functionele' krachtprogramma voor voetballers en voetbaltrainers: 'PRO'


Hoe kan je functioneel trainen voor voetbal? Hoe brengen we meer logica in de krachttraining van voetballers? Hoe kan flexibiliteit (het functionele stretchprogramma voor voetballers en voetbaltrainers is integraal mee opgenomen in het krachtprogramma!) ons helpen bij de krachtsontwikkeling in voetbal en hoe stemmen we onze training erop af?
Kom meer te weten over hoe ons lichaam functioneert bij het voetballen en kies voor het educatieve programma: Het 'functionele' krachtprogramma voor voetballers en voetbaltrainers: 'PRO'
Het voetbalprogramma bevat 40 pagina's met uitleg, voorbeelden, foto's, linkjes en filmpjes. Klik hier voor een voorbeeldje van 3D dynamische kuit.

video: stabilisatietraining voor voetbal


Bestel hier je exclusief programma voor 29,95 euro ipv 49,95 euro (u krijgt dit na betaling onmiddellijk in uw mail-box).

Heb je (nog) geen paypal account en zou je liever met een overschrijving werken? Geen probleem, stuur ons een mail en we sturen je alle noodzakelijke gegevens door.
Dank je wel!

Het functionele stretchprogramma voor basketballers en basketbaltrainers


Wat zijn de specifieke behoeften van een basketballers in de opwarming van een training of een wedstrijd? Hoe kan je blessures vermijden door gericht en functioneel te stretchen?


Bestel hier je exclusief programma voor 19,95 euro (u krijgt dit na betaling onmiddellijk in uw mail-box). Nu voor 9,95 euro!

Heb je (nog) geen paypal account en zou je liever met een overschrijving werken? Geen probleem, stuur ons een mail en we sturen je alle noodzakelijke gegevens door.
Dank je wel!

Het functionele stretchprogramma voor volleyballers en volleybaltrainers


Welke bewegingen vragen onze specifieke aandacht in de voorbereiding van volleybal? Hoe kan je oa. schouderblessures vermijden door gerichte bewegingen te maken in je opwarming?
Deze en andere inzichten worden beantwoord in dit programma!


Bestel hier je exclusief programma voor 19,95 euro (u krijgt dit na betaling onmiddellijk in uw mail-box). Nu voor 9,95 euro!

Heb je (nog) geen paypal account en zou je liever met een overschrijving werken? Geen probleem, stuur ons een mail en we sturen je alle noodzakelijke gegevens door.
Dank je wel!

Het functionele stretchprogramma voor lopers


Het aantal recreatieve lopers wordt met de dag groter, het aantal letsels ten gevolge van lopen ook. Wat zijn de aandachtspunten die de kans op letsels verkleinen en de loopprestaties verhogen?
Welke technieken zorgen voor betere resultaten bij zowel de recreatieve als professionele lopers?


Bestel hier je exclusief programma voor 19,95 euro (u krijgt dit na betaling onmiddellijk in uw mail-box). Nu voor 9,95 euro!

Heb je (nog) geen paypal account en zou je liever met een overschrijving werken? Geen probleem, stuur ons een mail en we sturen je alle noodzakelijke gegevens door.
Dank je wel!

Educatie